Beoordelingen van Genki Garden Amsterdam

Recente recensies van Genki Garden Amsterdam

5 sterren na 47 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd heeeeerlijk!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Goede smaak, lekker vers. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, mijn vriendin en Wendy kwamen bijna maandelijks lunchen. Nu weer heerlijk gelucht maar dan thuis, we missen het wel...nog steeds heerlijk maar we zitten liever in het restaurant

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Met weer nieuwe rolls!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super nice sushi and very fresh! Great to take away and eat at home too!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heerlijke sushi, sashimi, en salades! Vriendelijk personeel en goede service!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Aaaaaallles was weer top of the Bill! Thanks again♡♡♡

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de corona gingen we hier altijd uit eten. Nu halen we af en is de kwaliteit nog steeds super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het, genoten!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle hapjes waren heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, rijk gevuld. Goede prijs-kwalitie verhouding. Mooi verpakt en voldoende wasabi en sojasaus meegeleverd. Een vriendelijke dame die, door de kou, de sushi kwam bezorgen. Absolute aanrader!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snelle bezorging, de sushi is zoals altijd super vers en lekker en gratis yakitori bij gekregen :)

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, hoogwaardige ingrediënten, tijdige levering. Ik bestelde zowel de warme als de aangeboden sushi-box, het is een compleet Japans diner.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sashimi met seabass en clams? Heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Prima bezorging: op tijd en de warme gerechten waren nog warm. Sushi was prima.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut heerlijke sushi en sashimi.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, heel divers. Misschien is het een overweging om online fooi te kunnen geven (we hadden helaas geen cash bij de hand).

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon superlekker

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Een van de betere in Amsterdam!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alijd geweldige kwaliteit!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Zeker niet de laatste leer! Portie sashimi lekker groot en heel lekker! Een deeltje van de iso rolls zaten aan elkaar vastgeplakt. Smaak was Prima!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always, the best sushi in Amsterdam! Thank you guys, we enjoyed our dinner...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ben blij dat we voor Genki gekozen hebben.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie sushi is echt top, goed van smaak en rijkelijk gevuld. Ik heb al meerdere keren besteld en dat blijf ik ook zeker doen als jullie zo doorgaan!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi en klaar op tijd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Genki Garden. En zeker niet voor het laatst! Top kwaliteit Heerlijke sushi Bezorging ook dik in orde

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Best sushi we have ever had!! It was amazing, we will definitely be ordering again soon!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het kado gedaan aan mijn zuster die een zeer vaste klant is bij Julie

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen altijd in het restaurant maar met de Corona is dit zeker een aanrader. Zeer tevreden verse producten en snelle service gebracht door een vriendelijke dame. Een dikke 10.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en erg klantvriendelijk. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals altijd super en kon ik al 20 minten na mijn bestelling ophalen. Stond klaar toen ik aan kwam lopen en ik werd bijzonder hartelijk geholpen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Good food. Good atmosphere. Nice garden. A place to go or to order a take away from.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als vanouds!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar. Fijn om er weer een goed adres voor sushi bij te hebben.