Beoordelingen van Genki Garden Amsterdam

Recente recensies van Genki Garden Amsterdam

5 sterren na 18 reviews

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alijd geweldige kwaliteit!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Zeker niet de laatste leer! Portie sashimi lekker groot en heel lekker! Een deeltje van de iso rolls zaten aan elkaar vastgeplakt. Smaak was Prima!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always, the best sushi in Amsterdam! Thank you guys, we enjoyed our dinner...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ben blij dat we voor Genki gekozen hebben.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie sushi is echt top, goed van smaak en rijkelijk gevuld. Ik heb al meerdere keren besteld en dat blijf ik ook zeker doen als jullie zo doorgaan!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi en klaar op tijd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Genki Garden. En zeker niet voor het laatst! Top kwaliteit Heerlijke sushi Bezorging ook dik in orde

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Best sushi we have ever had!! It was amazing, we will definitely be ordering again soon!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het kado gedaan aan mijn zuster die een zeer vaste klant is bij Julie

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen altijd in het restaurant maar met de Corona is dit zeker een aanrader. Zeer tevreden verse producten en snelle service gebracht door een vriendelijke dame. Een dikke 10.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en erg klantvriendelijk. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals altijd super en kon ik al 20 minten na mijn bestelling ophalen. Stond klaar toen ik aan kwam lopen en ik werd bijzonder hartelijk geholpen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Good food. Good atmosphere. Nice garden. A place to go or to order a take away from.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als vanouds!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar. Fijn om er weer een goed adres voor sushi bij te hebben.